NACELE

Nacelele sunt puse la dispozitia clientilor prin intermediul si pe baza unei indelungate experiente a unei mari companii.

Sunt dispozitive care sunt destinate pentru transportul pe verticala, transport ce este realizat functional, usor si sigur in cazul oricarui tip de incarcatura, fie pentru marfa sau fie pentru persoane. Aceste tipuri de nacele sunt raspandite in multe domenii de activitate in ultimii ani, ele aavand o de avantaje si anume: eficientizarea efortului, scaderea timpului si a efortului care era pierdut cu deplasarea materialelor sau a persoanelor, acestea avand ca urmare marirea productiei si chiar a profitului.

Nacelele dispun de un planseu foarte rezistent, ce este format din otel, striat sau neted si este capabil sa suporte greutatea nacelei, fara sa apara deformari permanente sau tensiuni ce sunt periculoase, chiar daca structura nacelelor este adecvata toturor solicitarilor statice sau dinamice, nu este indicat sa se depaseasca recomandarile date de producator.

Unul dintre sistemele de siguranta ale acestui tip de nacela este senzorul cu alarma pentru inclinare, atunci cand platforma nacelei depaseste inclinarea permisa, acest semnal sonor se activeaza automat.

Pentru aceste tipuri de nacele compania producatoare asigura garantie service, post garantie, pregatirea personalului deservent, asistenta tehnica care este specializata, reglare, intretinere, punere in functiune si numeroase servicii ce vin in sprijinul toturor partenerilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: